Welcome to Maak even tijd voor jezelf

Exactly What You Need

 
Maak even tijd voor jezelf

Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress ! Maak dan even tijd voor jezelf en geniet van een ontspannende-, 
hotstone -, sport-, of energetische massage !

 

Sportmassage

Iedereen die regelmatig aan sport doet heeft baat bij een sportmassage. Het voorkomt spierletsels en verhoogt de flexibiliteit. Te strakke en/of te stijve spieren zorgen immers voor een verhoogd risico op blessures.

Veel sporters hebben regelmatig last van spierpijnen ten gevolge van de opéénhoping van afvalstoffen zoals melkzuur. Door de massages zullen melkzuur en andere afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De doorbloeding zal hierdoor verbeteren en de spieren zullen soepeler en flexibeler worden.

Een massage kan zowel voor als na het sporten. Voor het sporten zorgt het ervoor dat het uithoudingsvermogen van de spieren groter is. Spieren die vlug gespannen zijn zullen na de massage beter ontspannen. Na het sporten zorgt het voor een vlugger herstel en werkt het relaxerend.

Ontspannende massage

Niets heerlijker dan diep te ontspannen door massage en hiermee je fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Een volledige ontspanningsmassage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund en versterkt. Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door massage verlicht worden. Een ontspanningsmassage kan ook onderdeel zijn van een bezinningsproces, waarbij je bewust wordt van wat er in je eigen lichaam en geest omgaat.

Hotstone massage

Hot Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren.


Hotstone massage is vooral geschikt voor/bij:

• Fybromyalgie
• Spanningen en Stress
• Spierproblemen
• Gewrichtproblemen zoals bij Reumatoïde artritis
• Artrose
• Spijsverteringsproblemen
• Slechte doorbloeding
• Menstruatieklachten
• Migraine en chronische hoofdpijn
• Slaapstoomissen en nachtelijke apneu aanvallen

 

 

 

Voetmassage met reflexpunten

Een voetmassage heeft een stimulerend effect op de bloed- en lymfecirculatie. In de voet zitten reflexpunten die corresponderen met alle organen en ieder lichaamsdeel.  Door spanning, emoties, verkeerde leefgewoonten, de manier waarop je met problemen omgaat, kunnen er blokkades ontstaan in je lichaam. Deze blokkades belemmeren de doorstroom van energie en hebben een negatieve invloed op het hele lichaam. Door de voet een ontspannen massage te geven zal het hele lichaam hier baat bij hebben :

 

  • Ontspant en ontstresst

  • Stilt pijn

  • Boost je afweer

  • Verbetert de doorbloeding

  • Bevordert je nachtrust

  • Geeft meer energie

 

 


 

Energetische massage 

Dit is een zeer lichte (therapie) vorm van massage, waarbij de handen of vingertoppen gebruikt worden om energie overdracht te bewerkstelligen.
Deze vorm van massage/lichaamswerk valt onder de energetische therapie.

De meridianen zijn energiebanen waardoor energie vervoerd.

In de meest ideale situatie heeft de mens een flinke dosis energie, die onbelemmerd door het hele lichaam (via de meridianen) kan stromen.

Energetische massage is afkomstig uit de oosterse landen. Het zenuwstelsel reageert op energie, daarom werkt deze massage rustgevend.

Daarnaast worden je emotionele en psychische spanningen minder of gaan zelf helemaal weg. Je wordt je bewuster van jezelf en dat is goed voor je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens de massage kunnen er gedachten, herinneringen of emoties naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf. Op dat moment vindt er heling plaats.

Deze massage is bedoeld om je energie te voelen en weer te laten stromen. Je richt je tijdens de massage bewust op het openen van energiekanalen in je lichaam en op het vrijmaken en afvoeren van blokkerende energie.

Indien gewenst kan deze massage ook gecombineerd worden met klankschalen.  De trillingen die een klankschaal voortbrengt, kan je vergelijken met de trillingen die ontstaan als je een steentje in een vijver gooit. Het wateroppervlak gaat bewegen. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 80% uit vocht. Als een klankschaal dichtbij of op het lichaam wordt geplaatst en wordt aangeslagen, is het effect gelijkaardig.  De trillingen van de schalen doen al je cellen trillen.


Bij deze massage is het ook mogelijk om in combinatie met de Lenormand,- Tarot,- en/of Engelenkaarten meer inzicht te ontvangen over datgene je momenteel bezig houdt

Healing 

Het menselijk lichaam bestaat uit en is omgeven door een energieveld, het zogenaamd aura of elektromagnetisch uitstralingsveld, opgebouwd uit verschillende subtiele lagen...

 

De uitstralende energie staat in verbinding met het fysiek lichaam via de chakra's, die elk op hun beurt gekoppeld zijn aan organen en meridianen...

De toestand van deze dynamische energiebalans bepaalt onze fysieke gezondheid, het emotioneel en spiritueel welbehagen...

 

Als de energie niet vrijelijk kan stromen, zit je minder goed in je vel en kun je uiteindelijk zelfs ziek worden...

Elke energieverstoring heeft zo zijn eigen verhaal: onverwerkte emoties en ervaringen, vastgeroeste patronen of denkbeelden, opgehoopte stress...

Door een healing, krijg je de kans om gedachteconstucties, niet langer werkende overtuigingen, emotionele en lichamelijke blokkades bewust te worden en los te laten...

 

Vanuit een neutrale, liefdevolle positie wordt er op diep wezenlijk niveau, via de handen, contact met jouw energie gemaakt en ontstaat een verbinding met je eigen helend vermogen...

 

Deze herbronning van je levenskracht helpt je om zelf te zien wat je blokkeert, beter te 'VOELEN' wat je zelf eigenlijk wilt en gelijktijdig in relatie te blijven met je leefwereld...

Reading & healing 
Bij deze healing wordt er, in combinatie met het leggen van de Engelen, Tarot, - en Lenormand kaarten , meer inzicht gegeven in wat er momenteel in je omgaat of wat je bezig houdt.

Kinder- en baby massage

Met kinder massage kunnen veel voorkomende klachten behandeld worden o.a. buikpijn, spugen (reflux), huilen, slecht slapen, oorpijn, verkoudheden en onrust. Kinderen worden er rustig van en tegelijkertijd ontspannen en energiek. Er zijn bovendien speciale doelgroepen die van aanraking profiteren, zoals kinderen die hoogbegaafd zijn, ADHD hebben of autistisch zijn. Door van het hoofd naar de voeten te masseren, verwijder je overtollige energie uit het lichaam. Dat ontspant en kalmeert. Juist voor kinderen werkt deze richting positief. De massage werkt via de energiebanen.

Reiki Inwijding

Reiki 1

Via onze handen kunnen wij kosmische energie doorgeven. Deze energiekanalen raken door stress en spanning steeds weer geblokkeerd.

Reiki 1 hierbij krijg je de eerste symbolen aangereikt die horen bij reiki 1, vooral om jezelf te helpen, voor je persoonlijke groei.


Reiki 2

Reiki 2 leert je andere mensen te behandelen, zo ook op afstand indien zij dit zelf wensen, er worden tevens ook een aantal symbolen aangereikt om rond emotionele problemen te werken bij jezelf en anderen.


Reiki 3

Reiki 3 is de stap naar het Reiki meesterschap, er worden nog enkele symbolen toegevoegd aan je kennis, zodat je de mogelijkheid krijgt om als reiki-master anderen in te wijden.


Reiki inwijdingen gebeuren volgens het Dr. Usui Shiki Ryoho System.

Deze inwijdingen gebeuren niet zomaar volgens vraag en aanbod. Er wordt door de Kosmos bepaalt of u er klaar voor bent.

Prijzen zijn telefonisch te bekomen. 

Prijslijst

Sportmassage 30 €

Ontspannende massage
35 € / 60 min 
50 € / 90 min 

Hotstone massage 
40 € / 60 min 
60 € / 90 min 

Voetmassage met reflexpunten 35 €

Energetische massage 45 € + reading 15 € + Klankschalen 10 €

 

Healing 
25 € / 30 min 
40 € / 60 min 
+ reading 15 € 

Kinder- en babymassage 25 €

 

Enkel op afspraak
+32495374382

 

Address:  

Kleine Reesdijk 13 - 2300 Turnhout 

Email:

Phone:

+32495374382

+32495374382

Kleine Reesdijk 13 - 2300 Turnhout

©2017 by Maak even tijd voor jezelf. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now